چرا منافقین رفتارهای نژادپرستانه و خشن رژیم صهیونیستی را محکوم نکرده‌اند؟-راهبرد معاصر
ابلاغ قانون افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف دعوت از شهید رئیسی به مراسم معارفه استاندار جدید دولت پزشکیان | جای خالی رئیس جمهور شهید در ردیف اول + عکس حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد عارف: یک روز تأخیر در نجات دریاچه ارومیه ظلم آشکار است پزشکیان: باید با مردم درخصوص اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم انتصاب جدید در نهاد ریاست جمهوری | علیرضا شریفی کیست؟ پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم رزمایش مشترک زمینی ایران و جمهوری آذربایجان آغاز شد کارگروه ویژه برای بررسی اصلاح قانون انتصاب در مشاغل حساس تشکیل می‌شود صبح دوشنبه؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان لاریجانی: ایران در حال آماده‌سازی پاسخ به اسرائیل است مصوبه کمیسیون تلفیق برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال آینده تصویب کلیات طرح نحوه برگزاری تجمعات در کمیسیون شورا‌ها استاندار مازندران تعیین شد نماینده مجلس: طرح انتقال پایتخت درحال حاضر یک موضوع گنگ و رویاپردازانه است

چرا منافقین رفتارهای نژادپرستانه و خشن رژیم صهیونیستی را محکوم نکرده‌اند؟

تنها چیزی که گروهک تروریستی منافقین را با فلسطین پیوند می‌دهد، مناسبات سال‌های دور میان این گروه و سازمان آزادیبخش فلسطین بوده و هیچ نشانی از حمایت این گروهک از حقوق مردم فلسطین به ویژه آوارگان فلسطینی، محکومیت شهرک سازی‌ها و اقدامات مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت در آن به چشم نمی‌خورد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ موضوع فلسطین همواره یکی از مسائل مورد توجه در کشورهای منطقه بوده است. بیش از هفت دهه از اشغال سرزمین های فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی می گذرد و در این مدت خشونت این رژیم علیه ساکنان بومی، کشتار آنها و اخراج بخش قابل توجهی از آنان به کشورهای همسایه و دیگر کشورها، باعث جلب توجه بسیاری از افکار عمومی و فعالان حقوق بشری در سراسر جهان گردید. این موضوع تنها از جنبه های انسانی مورد توجه قرار نگرفت. ابعاد حقوقی رفتارها و اقدامات اسرائیل علیه مردم فلسطین نیز همیشه منجر به صدور تعداد قابل توجهی از قطعنامه ها توسط سازمان ملل متحد و شورای امنیت گردیده است.

از این رو، مسئله فلسطین تنها موضوع مورد مناقشه میان مسلمانان یا عرب ها با رژیم صهیونیستی نبوده است بلکه ابعاد حقوقی و حقوق بشری بسیار جدی داشته و دارد و همین موضوعات مورد توجه های بین المللی بوده است.

 

سرکرده گروهک تروریستی منافقین اخیرا در اظهارنظری پیرامون سفر پرحاشیه و به شدت مورد انتقاد فرزند شاه مخلوع به سرزمین های اشغالی فلسطین برای اینکه نشان دهد گروهک وابسته به وی طرفدار فلسطین است گفته است « همگان از روابط برادرانه مجاهدین [منافقین] با الفتح و سازمان آزادیبخش فلسطین از زمان شاه تا امروز مطلعند. سیاست ما حمایت کامل از رئیس، محمود عباس می باشد». رجوی در اینجا آشکارا سیاست خودش را حمایت از رئیس گروه فتح – و نه مردم فلسطین و انتقاد از سیاست های اسرائیل – معرفی می کند. او در ادامه اظهاراتش گفته: «من پیشرفت پروسه صلح و شناسایی حقوق ملی مردم فلسطین را که در توافق واشنگتن حاصل شده بود از سوی مقاومت ایران [منافقین] به یاسر عرفات و مردم و سازمان آزادی بخش فلسطین و پرزیدنت کلینتون و مردم و دولت اسراییل تبریک گفتم».

 

روشن است که تنها چیزی که گروهک تروریستی منافقین را با فلسطین پیوند می دهد، مناسبات سال های دور میان این گروه و سازمان آزادیبخش فلسطین بوده است و هیچ نشانی از حمایت این گروهک از حقوق مردم فلسطین به ویژه آوارگان فلسطینی، محکومیت شهرک سازی ها و اقدامات مغایر با قطعنامه های شورای امنیت در آن به چشم نمی خورد.

 

شورای امنیت سازمان ملل متحدد تاکنون قطعنامه های متعددی – هرچند بدون ضمانت اجرا - درباره حمایت از حقوق فلسطینی ها و محکومیت رفتارها و اقدامات رژیم اسرائیل صادر کرده است اما تاکنون منافقین یک بار هم هم‌راستا با قطعنامه ها و تلاش های بین المللی، رفتارهای نژادپرستانه و خشونت آمیز اسرائیلی را محکوم نکرده اند. قطعنامه های 1322، 1435، 1559 و 2334 که همگی در دو دهه اخیر صادر شده است هیچکدام مورد توجه گروهک منافقین قرار نگرفتند و این گروهک با بی توجهی کامل از آنها عبور کرد. قطعنامه 2334 سال 2016 شورای امنیت که بر لزوم پایان شهرک سازی رژیم اسرائیل تأکید داشت در همان زمان با موافقت 14 عضو شورا و تنها یک رأی ممتنع مربوط به ایالات متحده تصویب گردید، اما منافقین از ترس نارضایتی رژیم صهیونیستی، نسبت به این قطعنامه نیز مانند قطعنامه های پیشین هیچگونه واکنشی نشان نداد تا همچنان نشان دهد که این گروه، نگرانی جدی از به هم خوردن مناسبات خود با رژیم آپارتاید اسرائیل دارد. چنانچه اظهارات برخی روزنامه نگاران و دیپلمات های غربی در سال های اخیر پیرامون همکاری منافقین با اسرائیل در ترور دانشمندان هسته ای ایران را کنار یکدیگر بگذاریم به طور جدی آشکار می گردد که چرا منافقین هیچ تمایلی به انتقاد از رفتارها و سیاست های اسرائیل در قبال مردم فلسطین ندارند.

 

طبیعتا ماهیت خشن و ضدحقوق بشری گروه های تروریستی که مسئول ترور و کشتار صدها و هزاران شهروند بی دفاع هستند اجازه توجه آنها به رنج های مردمان ستم دیده را نمی دهد و چنین انتظاری از آنها نابجاست. بنابراین آنچه که در این یادداشت مطرح گردید، در اساس، به دنبال یافتن پرسش از چرایی عدم حمایت منافقین از فلسطین نبوده است. بلکه تلاشی برای توجه دادن افکار عمومی به فریب کاری های یک تروریست است که می کوشد همکاری ها و مناسبات خود را با یک رژیم خشن و آپارتاید پشت پرده نگاه دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار